Інсайти та Інспірація: зустріч зі стейкголдерами

Інсайти та Інспірація: зустріч зі стейкголдерами

09 листопада, кафедра Образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації університету Огієнка приймала особливих гостей – Народний художній колектив гуртка “ПИСАНКА” від комунальної установи Дунаєвецької міської ради “Центр позашкільної освіти”. Керівник гуртка, Войткова В. В., разом з вихованцями, відвідали університет для проведення профорієнтаційної зустрічі та екскурсії.

Під час зустрічі керівники гуртка та представники університету (асистент кафедри Володимир БУЧКОВСЬКИЙ та старший викладач, кандидат мистецтвознавства Сергій ЛУЦЬ) обговорили можливості співпраці та обміну досвідом з колегами. Войткова В. В. поділилася своїм баченням щодо розвитку творчих здібностей учасників гуртка “ПИСАНКА” та висловила інтерес до співпраці з університетом.

Асистент кафедри, Володимир Бучковський, розповів гостям про навчальні програми та можливості, які пропонує університет для студентів, зацікавлених у розвитку образотворчого мистецтва та реставрації. Сергій Луць, старший викладач кафедри, провів екскурсію художнім корпусом, де представив гостям основні локації та ательє, де студенти реалізують свої художні ідеї.

Гості висловили своє враження від зустрічі та високо оцінили рівень підготовки студентів університету. Керівництво гуртка “ПИСАНКА” висловило побажання подальшого співпраці та можливості спільних творчих проектів.

Ця зустріч стала чудовою можливістю для обміну ідеями та досвідом між представниками гуртка “ПИСАНКА” та фахівцями університету Огієнка. Спільна мета розвитку та популяризації образотворчого мистецтва об’єднує ці два творчі колективи, і ми очікуємо на подальші плідні зустрічі та співпрацю.

Ivan Pidhurnyy

Коментарі закрито.