Архів 20.02.2024

Виставка КОЛЬОРОВІ МРІЇ

Немає опису світлини.

20 лютого в межах проєкту «Милосердне Мистецтво» відбулася виставка «Кольорові мрії», де представлено спільні творчі досягнення здобувачів вищої освіти та людей з інтелектуальними порушеннями.
Соціально-творчий проєкт «Милосердне Мистецтво» є практичним втіленням напрямів виховної роботи зі студентською молоддю в умовах викликів сьогодення через залучення здобувачів вищої освіти до волонтерської діяльності, доброчинних заходів, акцій, спрямованих на розвиток духовності, національно-патріотичних почуттів, художньо-творчих здібностей, необхідних для здійснення майбутньої фахової діяльності.
«Милосердне Мистецтво» наголошує на важливості виховання в сучасної молоді свідомої громадянської позиції, здатності до емпатії та впровадження ідей інклюзивного суспільства. Аналізуючи волонтерський досвід студентів кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва К-ПНУ, науково-педагогічні працівники кафедри розглядають можливості й переваги спільної творчої та соціальної взаємодії студентів-художників і молодих людей з інтелектуальними порушеннями спільноти міжнародного руху «Віра і Світло» у позанавчальний час.
Детальніше читайте за покликанням: https://meridian.kpnu.edu.ua/…/kolorovi-mrii…/

Читати далі