Воркшоп: Техніки вуличного мистецтва в авторській графіці

Воркшоп: Техніки вуличного мистецтва в авторській графіці

12 квітня студенти нашої кафедри мали нагоду попрактикуватись у навичках спрейарту як одній з головних технік вуличного мистецтва. Захід проводився під кураторством Оксани Дубінської, викладача-методиста вищої категорії Кам’янець-Подільського коледжу культури і мистецтв та за участі студентів коледжу, роботи яких у відповідній техніці сьогодні експонуються у галереї мистецтв. Ініціатором заходу виступила Оксана Кліщ, старший викладач кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва, гарант ОП Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація.

Воркшоп проходив у дворику мистецького корпусу. Моросіння дощу пришвидчувало процес і додавало азарту. Вітер також вносив свою лепту, тому відчути весь шарм вуличного мистецтва вдалось однозначно. Природні трафарети, швидкість і експромт стали основою творчих композицій.

PS: Ну і як без хуліганства у вуличному мистецтві! Проте жодна будівля не зазнала знущань, серед культурних потерпілих – один Нарцис ))

 

Ivan Pidhurnyy

Коментарі закрито.