Оголошується конкурс СТУДЕНТСЬКИХ наукових робіт!

Оголошується конкурс СТУДЕНТСЬКИХ наукових робіт!

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ!
Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2020/2021 навчального року зі спеціальностей «Дизайн. Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація», який проводиться в Київському національному університеті технологій та дизайну.

Умови та правила проведення Конкурсу відповідають наказам МОН України № 1457 від 24.11.2020 р. і № 605 від 18.04.2017 р.

У 2020/2021 навчальному році приймаються максимально 6 студентських робіт від одного ЗВО за такими спеціальностями:

  • Дизайн(не більше 3-х робіт);
  • Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація(не більше 3-х робіт).

Інформаційний лист додається (у прикріпленому файлі).

  1. У Конкурсі можуть брати участь студенти (курсанти), які здобувають вищу освіту за освітнім ступенем бакалавра, магістра (далі – студенти) у ЗВО України незалежно від форм власності та підпорядкування, у тому числі іноземці та особи без громадянства, що навчаються у цих закладах освіти, студенти закладів вищої освіти інших країн.
  2. Конкурс проводиться у два тури: перший тур – у закладах вищої освіти, де навчаються студенти, другий тур – у базовому закладі вищої освіти (в КНУТД).
  3. Для організації та проведення І туру Конкурсу у закладі вищої освіти за наказом керівника створюється конкурсна комісія, на розгляд якої студенти подають свої наукові роботи.
  4. Перший тур Конкурсу проводиться у листопаді 2020 р. – січні 2021 р.
  5. Конкурсна комісія з проведення І туру Конкурсу відбирає не більше трьох наукових робіт з кожної спеціальності та надсилає їх галузевій конкурсній комісії (до КНУТД) до 15 лютого 2021 р. Не можна подавати одну й ту саму наукову роботу до різних базових закладів вищої освіти.
  6. Авторам кращих наукових робіт галузева конкурсна комісія надсилає запрошення (у тому числі на електронну пошту автора) для участі у підсумковій науково-практичній конференції для наукової доповіді.

 

Вимоги до наукових робіт

  1. На Конкурс подаються самостійно підготовлені наукові роботи студентів. Наукові роботи повинні бути пошуковими за своїм характером, не мати нагород НАН України та органів державної влади, інших конкурсів.
  2. Одна наукова робота може мати не більше двох авторів за наявності у них спільних з теми наукової роботи матеріалів та одного наукового керівника. Якщо авторами наукової роботи є студенти з різних закладів вищої освіти, можуть бути два наукові керівники з різних закладів вищої освіти.
  3. Наукові роботи студентів, які є тематичним продовженням робіт, поданих на Конкурс у попередні роки, розглядаються за умови наявності в них не більше 25% наукового матеріалу з попередньої роботи.
  4. Наукові роботи оформлюються відповідно до таких вимог:
  • текст друкується шрифтом Times New Roman, міжрядковий інтервал 1.5, кегль 14, аркуш формату А4, поля: ліве – 30 мм, праве – 10 мм, верхнє і нижнє – по 20 мм;
  • наукова робота повинна мати титульну сторінку (на ній зазначаються тільки шифр та назва роботи), зміст, вступ, розділи, висновки, список використаної літератури та анотацію, у якій зазначено актуальність, мету, завдання, використану методику дослідження та загальну характеристику роботи;
  • наукова робота обов’язково має містити посилання на джерела інформації у разі використання ідей, тверджень, відомостей, отриманих іншими особами;
  • загальний обсяг роботи не повинен перевищувати 30 сторінок без урахування додатків та переліку літературних джерел;
  • креслення та ілюстрації, що додаються до роботи, повинні бути скомпоновані на аркуші формату А3 або А4.
  • Наукові роботи подаються в друкованому вигляді та на електронних носіях. Назва файлу з роботою має містити тільки шифр роботи (слід врахувати всі особливості написання літер і знаків!).
  1. Наукові роботи виконуються українською мовою.
  2. У наукових роботах, що подаються на Конкурс, у тому числі в копіях патентів, наукових статей тощо, прізвища, ініціали автора (авторів) та наукового керівника, найменування ЗВО замінюються шифром (шифр не більше двох слів).

В окремому запечатаному пакеті під тим самим шифром подаються відомості про автора (авторів), наукового керівника роботи (додаток 1 до Положення).

  1. Якщо наукову роботу подано на другий тур з порушенням вимог цього розділу, до участі у Конкурсі не допускаються.

З повними текстами наказів можна ознайомитись на сайті https://knutd.edu.ua/researchwork/lp-contest/.

Наша адреса:

Оргкомітет Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

«Дизайн. Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація»,

факультет дизайну,

Київський національний університет технологій та дизайну,

вул. Немировича-Данченко, 2, м. Київ, 01011

В електронному вигляді роботи надсилайте на ел. пошту design@knutd.edu.ua

 У квітні 2021 р. в КНУТД  відбудеться підсумкова науково-практична конференція, після якої галузева конкурсна комісія підбиває підсумки ІІ туру Конкурсу та приймає рішення про визначення переможців, які будуть нагороджені дипломами.

Увага! Наукові роботи авторів, запрошених на конференцію, а також визначених переможців Конкурсу оприлюднюються на веб-сайті КНУТД як базового ЗВО.

Чекаємо на студентські наукові роботи до 15 лютого 2021 року у роздрукованому та електронному вигляді.

За результатами ІІ-го туру Конкурсу в квітні 2021 р. в КНУТД відбудеться підсумкова конференція.

Звертаємо Вашу увагу, що наукові роботи авторів, запрошених на конференцію, а також визначених переможців Конкурсу оприлюднюються на веб-сайті КНУТД, як базового ЗВО.

Контактні даніВинничук Марія Степанівна,
к.т.н., доцент кафедри ергономіки і дизайну –
секретар галузевої конкурсної комісії
(тел. (044)256-21-84; (067)409-52-67; e‑mail:
design@knutd.edu.ua;
artdesign@knutd.edu.ua
).

Коментарі закрито.